Over Sylvia

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Sylvia Temmink en heb in 2003 mijn Pilates Studio Balans geopend. Hier kunt u terecht voor groepslessen op de mat maar ook voor groepslessen op de speciale pilates apparaten. Daarnaast worden er ook privé-trainingen en duetten gegeven.

Na mijn opleidingen die gericht waren op mode en de confectie-industrie ben ik als liefhebberij begonnen met een opleiding als aerobics-instructrice. Doordat ik al van jongs af aan veel aan ballet en jaren aan fitness heb gedaan was dat niet zo’n vreemde stap. Jarenlang heb ik bij een sportschool freestyle- en Less Mills-lessen gegeven. Daarnaast heb ik in de fitness gewerkt en daar ook diverse opleidingen voor gevolgd.

Tijdens workshops kwam ik in contact met Pilates. Na de eerste les was ik er niet gelijk helemaal weg van maar toen ik nog eens een les volgde en in contact kwam met de apparaten was ik verkocht. Na mijn opleiding in Amsterdam kon ik deze ruimte huren en ben ik naast het werk in de sportschool begonnen aan mijn Pilates avontuur.

Het begon met een paar groepslessen op de mat maar na opleidingen in Maastricht en Berlijn ben ik ook bevoegd om met de apparatuur te werken en zo groeide het zaaltje uit tot een heuse Pilates Studio. Toen ik werd gevraagd om ook in een Pilates Studio in Den haag te komen werken heb ik de sportschool vaarwel gezegd en me volledig op Pilates toegelegd. De laatste jaren richt ik me uitsluitend nog op mijn eigen Studio.